Mika 6, Mika 6E, Mika 6EU, Mika 6 javítás, szerelés, telepítés, szervíz, konvektor javítás, konvektor szerelés, konvektor szervíz, konvektor szerelő

MIKA 6E AZ ÖN LAKÁSÁBAN IS

Ha konvektoros lakásban él és szeretné  fűtését korszerűsíteni, akkor a Mika 6E minicirkó költséghatékony megoldást kínál Önnek.

A  Mika 6E tervezésben, kivitelezésében, teljes körűen a segítségére tudok lenni.

Az elmúlt 6 évben számtalan Mika 6E kivitelezésben voltam segítségére megrendelőimnek. A telepítés után az éves karbantartását és szervizelését is tudom vállani a Mika 6E rendszereknek. Mivel a Technorgáz KFT-nek szervizpartnere vagyok, a beüzemelését is én végzem a Mika6E készülékeknek.

Ha nem kell a gázvezetékhez hozzányúlni, nem kell gázkészüléket megszüntetni és a teljes gázhálózat üzemeltetése (beleértve a megmaradó gázkészülékek működése és működtetése) megfelel az MBSZ-nek (műszaki, biztonsági szabályzat), akkor egyszerűsített gázkészülék csere dokukentálással tudom a Fővárosi gázművek felé a munkát legalizálni.

Amennyiben gázkészüléket kell megszüntetni, vagy nem megfelelő a fogyasztói gázvezeték állapota, akkor gázterv elékszítése és műszaki átadás szükséges a gázszolgálataó felé. Erről bővebbet ITT.

Mika 6E minicirkó telepítése, szerelése, javítása, beüzemelése egyhelyen!