Mika 6, Mika 6E, Mika 6EU, Mika 6 javítás, szerelés, telepítés, szervíz, konvektor javítás, konvektor szerelés, konvektor szervíz, konvektor szerelő

HOGYAN KÉRHETEK ÁRAJÁNLATOT?

Mielött neki kezdenénk el kell mondanom, hogy nem tudok minden területen munkát vállalni.

Első sorban Pesten a 16., 14,. 15., 17., 4., 19., 18,. 20,. 21.,10. kerületekben, ahol biztosan megtudok állni a furgonommal, tudok munkát vállani.

A 8., 9., 7., 6., kerület attól függ, hogy megtudok e állíni a furgonommal. Sajnos sok olyan zsúfot utca van, ahol semmi képpen nem tudok munkát vállani. A Budai oldalon a 3., 11., kerület jöhet szóban, de ott is függ melyik utcáról van szó.

Ha a területtel nincs baj, akkor tudok neki kezdeni az árajánlat, megvalósítási javaslat elkészítésének. A következő sorrendet szoktam kérni:

  1. Küldjön egy alaprajzot (kézzel rajzolt is tökéletes) a lakás méreteiről. A belmagasságot is kérem megjelölni. Kérem, hogy a kerületet, utcát és a telefonelérhetőséget is adja meg!

  2. A megküldött adatok alapján, jó megközelítéssel adok árajánlatot és egyébb tennivalót a szereléshez.

  3. Ha megnyerte tetszését az árajánlat, akkor egy megbeszélt időpontban felkeresem. A helyszínen ellátom tanácsokkal és letisztázom a megadott radiátor méreteit, hogy az el is férjen az adott helységekben. A helyszíni tanácsadás és felmérés 8.000 Ft ba kerül. Ezt az összeget megrendelés esetén a munadíjból jóvá tudom írni.

MINTA árajánlat