Mika 6, Mika 6E, Mika 6EU, Mika 6 javítás, szerelés, telepítés, szervíz, konvektor javítás, konvektor szerelés, konvektor szervíz, konvektor szerelő

A Mika 6EU bemutatása. Tel.: +36309498943

A Mika 6EU, a sokadik generációja a  fejlesztések során a minicirkónak. Az új EU-s elvárásoknak  minden tekintetben megfelel, 2017 óta már csak ezt a típust gyártják.

Köszönhetően a lángmodulációs vezérlésnek, a hatásfoka rendkívül jó!

Főbb jellemzői a készüléknek:

  • Biztonságos zárt égéstér
MINICIRKÓ
MIKA 6EU

Fűtőkészülékeink teljesen elhatároltak a lakás légterétől,

így szakszerű felszerelés esetén teljesen veszélymentesek.

  • Lángmodulációs vezérlés

A készülék automatikusan változtatja – a lakás hőigényéhez igazodva – a láng méretét és erősségét.

  •  Automata légtelenítési funkció

 Automatikusan légteleníti a fűtésrendszert a beépített érzékelővel.

  • Digitális funkciókijelzések
Mika 6EU

A kijelzőn digitális formában jelennek meg az adatok. 

A kijelzőn az adatok 10 mp idő elteltével elhalványodik, ezzel biztosítva, hogy ha hálószobába kerül a készülék ne legyen zavaró a fénye. Bármelyik gomb megnyomásával megjeleníthető a kijelzés.

Mika 6E, Mika 6EU konvektoros lakásba!

 

Szeretnék egy gyakori tévhitet eloszlatni. Ha Ön legálisan cserél bár milyen gázkészüléket (lehet akár egy tűzhely), azt valamilyen formában a gázművek felé be kell jelenteni. A legegyszerűbb bejelentési mód az un. egyszerűsített gázkészülék csere bejelentés szerelői nyilatkozat benyújtásával. Ez akkor lehetséges, ha nem kellett a gáz fogyasztói vezetékhez hozzányúlni és az egyéb jogszabályoknak is megfelelünk a készülék kiválasztásával. ERRŐL BŐVEBBEN ITT:

Ha a szóban forgó lakásban egy parapetes konvektor működik, aminek a helyére szeretnénk felszerelni a Mika 6E készüléket, akkor jó esélyünk van egyszerűsített gázkészülék csere eljárással legalizálni a munkát. Feltétel még, hogy miden egyéb gázkészülék, annak elhelyezése, bekötése, a gázvezeték állapota stb. megfelel a műszaki biztonsági előírásnak.

Ha gázkészüléket kell megszüntetni, (pl. van egy plusz konvektor amit szeretnénk likvidálni, hiszen feleslegessé vált a Mika 6E fűtés miatt) akkor a gázkészülék felszámolása TERVKÖTELES és jóváhagyott gázterv és kivitelezés után át kell adni a gázművek felé. A műszaki ellenőrzést és annak dokumentálását a gáztervező mérnök végzi el.