Mika 6, Mika 6E, Mika 6EU, Mika 6 javítás, szerelés, telepítés, szervíz, konvektor javítás, konvektor szerelés, konvektor szervíz, konvektor szerelő

Bemutakozás.

Nagy Péter
Nagy Péter épületgépész technikus

1991 óta dolgozom a lakosságnak. A fő tevékenységi köröm a gázszerelés. Szervizpartnere vagyok a Mika 6E/EU gázkészüléket gyártó Technorgáz kft-nek. Ezen kívül a FÉG MPF Holding KFT-nek, a BIASI gázkészülék gyártónak is szervizpartnere vagyok. Így ezeket a készülékeket nem csak felszerelem, hanem javítom, beüzemelem, karbantartom. Leginkább Budapesten tudok munkát vállalni.

Telefonon (+36309498943) és emaiban (gazmuszaki@gmail.com) vagyok elérhető.

                     

Nagy Péternek hívnak. 1990 óta dolgozom, mint egyéni vállalkozó. Budapesten élek, ezért főleg itt vállalok munkákat. Elsősorban a lakosságnak és társasházaknak dolgozom. Fő profilom a gázszerelés. Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálattal 2012. évben kezdtem el foglalkozni, mivel egy kormányrendelet kötelezővé tette a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot minden gázfogyasztónak.  Gázszerelői igazolvány számom: G/003789/2013

Szervizpartnere vagyok a MPF Holding  FÉG konvektor gyártó társaságnak, a VARA FÉG gázkészülékgyártónak, a Technorgáz konvektor és MIKA-6 minicirkó gyártónak, valamint a KÁRPÁTY (Optimus) gázkészülék gyártónak.

Ügyfeleimmel jó kapcsolatot őrzök, és célom, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Kérem hívjon bizalommal, ha gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, víz, gáz, fűtésszerelési munkámmal segítségére lehetek!